Dålig inomhustäckning

Många telefonanvändare upplever problem med mobiltäckning inomhus och att 3G, 4G och även GSM telefoner inte fungerar i vissa byggnader och lokaler. Operatörens täckningskarta kan visa bra täckning, ändå tappas samtal och man har dålig datahastighet. Dålig mobiltäckning och datahastighet beror på att signalerna från basstationen inte tränger in i byggnaden. Byggnaden kan ha plåttak, plåtväggar eller energifönster som skärmar signalen eller tjocka betong eller stenväggar som absorberar signalen. Lokalen kan också ligga under mark eller befinna sig i radioskugga.

Att ha fullgod tal och datakommunikation är en förutsättning för effektivitet och produktivitet. Jag har kostnadseffektiva lösningar för problemfri kommunikation. En repeater och signalförstärkare tar in 3G, 4G eller GSM signalen från en yttre antenn, förstärker och filtrerar samt återutsänder signalen i lokalen där signal tidigare saknades. Mina lösningar skapar 100% täckning i små lokaler upp till 1.000m2 till riktigt stora lokaler med flera våningsplan över 10.000m2.

Jag säljer inte de billigaste produkterna, bara produkter med 100% kvalitet och funktionalitet. Jag konkurrerar inte med lägsta pris utan med bästa kvalitet och support.